منو
امور فرهنگی
پیوندهای مرتبط
جهاد دانشگاهي پرديس قم دانشگاه تهران
روز دوشنبه مورخ 15/8/91از ساعت14-12جمعي از دانشجويان دانشگاه حضرت معصومه(س) از سوي جهاد دانشگاهي به منظور آشنايي بيشتر با آثار هنري از كارگاه و موزه صنايع دستي استان واقع در خيابان 19دي كوچه 13 منزل تاريخي آقاي يزدان پناه بازديد نمودند.
دانشجويان در ابتدا از حيات اين بناي تاريخي كه قدمت آن به 120سال پيش برميگردد بازديد به عمل آوردند پس از آن به نگارخانه اي كه هنرجوهاآثار خود را در آن به نمايش گذاشته بودند در قسمت شمالي اين منزل رفتند و دانشجوها از آثاري كه براي فروش گذاشته شده بود، خريداري نمودند.
پس از آن به قسمت موزه كه در قسمت جنوبي اين بناي قديمي راهنمايي شدند ودر اين موزه با آثار هنرمندان شاخصي چون :آقاي سعادتمند در زمينه سفال و سراميك ،آقاي سركارپور در زمينه سفال به سبك پيسوز،آقاي ناري مقدم وآقاي ابوالقاسمي در زمينه تراش سنگ (طرح هاي هخامنشي روي ديوار)،آقاي ميراحمدي و آقاي شمشادي پور در زمينه تراش سنگهاي تزئيني و قيمتي مانند عقيق و... آقاي رضواني در زمينه آينه كاري مخصوص ديوارهاي مساجد وامامزاده هاو... آقاي عباسي نيا در زمينه قلم زني روي مس و سركار خانم عباسي در زمينه رودوزي هاي سنتي و ديگر هنرمندان با توضيحات وراهنمايي هاي سركار خانم عباسي آشنا شدند.
و پس از آن به قسمت آموزشگاه واقع در زيرزمين اين كارگاه رفته و از نزديك با كارهاي سنتي از جمله كار سفالگري آقاي مشايخي، آينه كاري هاي آقاي اسدي و همچنين رودوزي هاي خانم عباسي در 115 رشته اعم از: سرمه دوزي روبان دوزي، گلابتون دوزي، پولك و منجوق دوزي آشنا شدند.در پايان دانشجويان پذيرايي شدند وساعت 14به دانشگاه بازگشتند.