منو
امور فرهنگی
پیوندهای مرتبط
جهاد دانشگاهي پرديس قم دانشگاه تهران
« مجموعه شما(جهاددانشگاهی) یک حرفی زد که بحمدالله این حرف، امروز تقریباً در کشور ثابت شده است. جهاد دانشگاهی از اول خواست بگوید که نیروهای مومن، حزب اللهی، انقلابی و کمربستگان انقلاب آنچنان که دشمن می خواهد وانمود کند عبارت نیستند از یک عده مردمی که از دانش، معرفت، تخصص و تجربه تهی هستند. »
رهبر معظم انقلاب اسلامی
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای
معرفی جهاد دانشگاهی :
جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از نهادهای انقلاب اسلامی با هدف استمرار آرمان های انقلاب فرهنگی و پرورش محققان جوان و متعهد به نظام اسلامی ایران در سال 1359 پایه گذاری گردید.این نهاد با اعتقاد به اینکه تحقیقات، پشتوانه و اساس توسعه و رشد فناوری ملی است، گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه را در سرلوحه برنامه های خود قرار داده است و برای تحقق این امر کوشش های مستمری معمول داشته است.مشروعیت تشکیل و ادامه فعالیت این نهاد منبعث از ولایت ولی فقیه است و نهادی است انقلابی و برخاسته از انقلاب فرهنگی و کلیه مواضع و سیاست ها، برنامه ها و فعالیت های این نهاد در چارچوب این ماهیت شکل می گیرد و پاسداری از ارزشهای فرهنگی و نظام مقدس جمهوری اسلامی جزء لاینفک وظایف این نهاد تلقی می شود. با توجه به لزوم آموزش و فراگیری مهارت‌های مختلف برای درخشش در جامعه و حفظ و ارتقای سطح علمی ومعرفتی جهاد دانشگاهی اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف برای دانشجویان نموده است. جهت شركت در دوره های آموزشی فرم زیر را پر نموده و به دفتر جهاد دانشگاهی تحویل نمایید. جهاد دانشگاهی به عنوان پلی میان دانشگاه و بخش صنعتی، خدماتی کشور فعالیت می نماید که ترسیم این چهره از جهاد دانشگاهی این نهاد را موظف می کند تا با استفاده از دستاوردهای علمی دانشگاهها، خود را خدمتگزار مردم بداند و در راه ایرانی آباد و مستقل از هیچ کوششی فرو نگذارد.این نهاد دارای سه حوزه فعالیت پژوهشی، فرهنگی و آموزشی است که در زمینه فعالیت های فرهنگی تشکیل و توسعه کانونها و مراکز فرهنگی برای دانشجویان، شناسایی مسایل و مشکلات دانشجویان و جوانان و ارائه راه حل مناسب به آنها و ارائه خط مشی در برخورد با مسائل سیاسی دانشگاه فعالیت دارد. هم چنین در بخش فعالیت های آموزشی به تقویت و توجه به آموزشهای علمی کاربردی، سیاست گذاری مشخص در تنوع فعالیت های آموزشی توجه دارد و در محور فعالیت های پژوهشی، گسترش تحقیقات در جامعه، تقویت تحقیقات کاربردی، ایجاد بسیج فکری و مشورتی پژوهشی، تسریع در روند تشکیلات پژوهشی و جذب نیروهای کارآمد را محور فعالیت های خود قرار داده است. مهم ترین سرمایه جهاد دانشگاهی برای پیشبرد اهداف، وظایف و رسالت سنگین خود نیروی انسانی مومن و فعال در این نهاد انقلابی است که فعالیت دو دهه این نهاد در زمینه های مختلف یاد شده و کسب موفقیت در عرصه های بین المللی با اندک سرمایه مادی در مقایسه با سایر نهادهای موازی گواهی بر این ادعاست. جهاد دانشگاهی واحد قم نیز در همین راستا در سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرد و در این سالها با نشیب و فرازهای بسیار با شکل دهی و راه اندازی مراکز متعدد فرهنگی، آموزشی و پژوهشی در سطح استان توانسته قدم های اساسی را در راه اعتلای فرهنگی و پژوهشی بردارد و ضمن تداوم و کیفیت بخشیدن به فعالیت های خود در محیط دانشگاهی سعی نموده نقش یک پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه را ایفا نماید. این واحد نیز هم چون سایر واحدها در سه حوزه فرهنگی، آموزشی و پژوهشی فعالیت دارد.